Werken bij ons

Wie zijn wij
Roeland Roos is begonnen met huiswerkbegeleiding door zijn ervaring met zijn eigen kinderen. “Ik ben getuige geweest van de problemen met Rekenen en Taal op de basisschool. Nu zitten ze in het voortgezet onderwijs en maak ik alles weer van dichtbij mee. Zo nu en dan spring ik dan ook bij.”

Roeland Roos is afgestudeerd in wiskunde en bedrijfskundig informatica. Hij is ook gecertificeerd mindfulness -en ACT trainer. Hij is gespecialiseerd in het coachen/ omgaan met tieners/ jongvolwassenen/ adolescenten. “Ik zit al ruim 17 jaar in het onderwijs. Heb lesgegeven van vmbo tot hbo.  Ik doceer in o.a. wiskunde en informatica. Daarnaast ben ik ook trainer/ coach, begeleid ik op individuele basis en geef ik stressreductie -en faalangsttrainingen.”

In Amstelveen is Annette Kuiper het aanspreekpunt.
Annette is afgestudeerd in informatica en heeft brede onderwijservaring met hoogbegaafde kinderen en dyslecten.

De andere docenten zijn universitaire studenten, pas afgestudeerden of zelf ook docenten die veel ervaring hebben met het geven van bijles en/of huiswerkbegeleiding.
We werken graag met jonge mensen;
Omdat zij recentelijk nog op school hebben gezeten of aan de universiteit studeren of hebben gestudeerd, kennen zij precies de problemen waar een leerling tegen aan kan lopen en hoe hiermee om te gaan. Bovendien staan zij dicht bij de belevingswereld van scholieren.

Werken voor steunlessen.nl
Als je het leuk vindt om leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of studenten uit het beroepsonderwijs (vmbo, mbo,hbo) bijles te geven op jouw vakgebied, kan je altijd contact met ons opnemen. Jij bent docent, student aan een universiteit en/of net afgestudeerd, hebt ervaring met bijles geven aan anderen. Je kunt zaken helder en eenvoudig uitleggen.