Maandelijks archief: november 2014

Soms heb je behoefte aan wat extra steun, extra uitleg, structuur of een rustige omgeving om je te concentreren op je schoolwerk.

Je kunt bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles.
We geven in het bijzonder begeleiding in de exacte vakken.
Maar ook voor Nederlands en andere vakken kan je bij ons terecht.
We zorgen voor een docent, gespecialiseerd in dat betreffende vak. 

Aan leerlingen van de basisschool bieden we begeleiding Rekenen en Nederlandse taal. Ook scholieren van het voortgezet onderwijs die het Rekenexamen moeten halen,of leerlingen in de eerste jaren die een achterstand hierin hebben kunnen gebruik maken van onze begeleiding.

Hoe werkt het
Als je langs wil komen, vul ons contactformulier in of bel ons op.
We hebben dan een intakegesprek met jou en/of jouw ouders.
Daarin bespreken we jouw situatie en maken we afspraken,een soort plan van aanpak.
Aan het eind van een periode van 4 weken maken we de balans op, we evalueren en bespreken dat met jou en/of jouw ouders. We kunnen dan besluiten tot bijstelling van de aanpak.

Wie zijn wij
Ik ben begonnen met huiswerkbegeleiding  door mijn ervaring met mijn eigen kinderen. Ik ben getuige geweest van de problemen met Rekenen en Taal op de basisschool. Nu zitten ze in het voortgezet onderwijs en maak ik alles weer van dichtbij mee. Zo nu en dan spring ik dan ook bij.

Ik zit zelf al ruim 15 jaar in het onderwijs, waarin ik o.a. wiskunde en informatica doceer. Daarnaast ben ik ook trainer/ coach, begeleid ik op individuele basis en  geef ik stressreductie -en faalangsttrainingen

Voor dringende vragen:
T: 0610690019
E: info@steunlessen.nl